Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire jók a háztartási...

Mennyire jók a háztartási vízszűrők?

Figyelt kérdés

Hány százalékát szűrik ki a klórnak és nehézfémeknek?

És milyen sűrűn kell cserélni a betétet?

2011. dec. 12. 09:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet un block a háztartási vízszűrőkről beszélni. Sokféle van.

Az Espringben évente kell szűrőt cserélni (vagy 5000 liter után). A klórt és a nehézfémeket kiszűri 99,9% fölött (részletes adatok az espring.com oldalon).

Csalásnak csak a fordított ozmózissal működők számítanak. A többi között a hatékonyságban és az árban van eltérés.

2011. dec. 13. 10:03
 12/13 A kérdező kommentje:
Én valami gyanta + aktív szénszűrőset láttam az MTV1 adásában, csak az volt a furcsa, hogy amint beletöltötte a vizet, már át is ment. Vagy lehet hogy vágás volt a videóban?
2011. dec. 13. 15:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem túl mesterkélt lenne egy olyan, ahol külön be kell önteni a vizet a szűrőbe. Egyébként meg technológia függvénye, hogy mennyi idő alatt folyik át rajta. Ha például fogsz egy tésztaszűrőt a kezedbe, és a mosogatócsap alá tartod, azon is pillanatok alatt átmegy a víz, csak nem túl hatékony.
2011. dec. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!