Laktózérzékeny vagyok, gyógymód?
19.48
Nem kell kerülni a tejes ételeket/italokat, csak azokat, amikben van laktóz. De nem kell megijedni Lactase tablettával lehet enni laktózos ételeket is,meg gyártanak speciális laktózmentes termékeket is pl laktózmentes tej. Csak mellékesen megjegyzem, hogy laktóz nem csak a tejes élelmiszerekben van,hanem pl szalámikban, virslikben, konzervekben, szóval érdemes mindig megnézni az összetevőket mielőtt megveszed.
Egy laktóz érzékeny
tudom eddig énis igy csináltam hogy megnéztem mik az összetevöi , de már kezdtem unni meg igyis néha beleszaladtam véletlen ... és ezért kérdeztem :D
köszönöm a válaszokat :)
20.59 vagyok
Mindenképp tartsd be a diétát, mert ezt nem lehet kinőni/meggyógyulni belőle, kellemetlen, de ez van. Ha abba hagyod a diétádat, akkor annak meg lesz a következménye, hidd el, saját tapasztalat :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!