Miért görcsölt be a gyomrom?
Figyelt kérdés
Ettem ma egy kb. 3 cm-es erőspaprikát, 4 részre felvágva, de nem rágtam szét, egyben nyeltem le. Lehetséges, hogy emiatt? (levesben ettem)
De először hányingerem volt, most görcsöl:S Wc-znem nem kell, de már a méhemnél is fáj..ja és a paprika szárított volt, nem a friss.
A paprikától görcsölhetek? Ha igen, akkor miért fáj a méhem is?
/nem most kell megjönnie és terhes sem lehetek/
remélem nincs semmi bajom:S
2011. dec. 4. 23:37
1/1 anonim válasza:
Húsleves? Okozhat ilyet az erős húsleves erős paprikával, főleg ha a paprika Szegvári XD vagy esetleg sokat ettél, felfúvódás is lehet, esetleg a bacik nem túl elfogadóak az erős dolgok iránt, és azok vannak gondba, esetleg egy kis normaflore? v mi az a bélbaci helyreállító... rengeteg minden lehet. Ha rendbejössz másnapra akkor nincs gond ha akkor is fáj, go orvos!! :D Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!