Káros/megterhelő lehet a szervezetnek ha sok vitamint túladagolok?
aki ezt állítja hogy a c vitamin vesekövet okoz az vagy bolond vagy érdeke hogy ezt higgyék az emberek. lásd: FDA AMA JAMA. sőőt még a WHO is közéjük sorolható.
egyébként épp úgy hivatkozhatnék DR Matthias Rath nevére vagy DR Michael Colgan nevére. Én inkább nekik hiszek nem pedig a fent említetteknek.
látszik hogy te még milyen csukott szemmel jársz a világban :D csak sajnálni tudlak. de azért kicsit nézz utána a dolgoknak mielőtt kijelentesz valamit. végül is Semmelweis Ignácon is sok orvos nevetett sőőt még a te szava járásoddal élve még sarlatánnak is nevezték mire beismerték hogy tényleg kezet kéne mosni boncolás után mielőtt hozzá nyúlunk egy édesanyához. De hát ugye az túl egyszerű dolognak tűnt mint az is hogy együnk megfelelő mennyiségben vitaminokat és akkor kevesebb lesz a beteg a világban. ajánlom figyelmedbe Edward G. Griffin könyvét a világ rák nélkül című könyvét amiben igen csak érdekes dolgokat tudhatsz meg.
Valamint érdemes a Rockefellerek befolyását megnézni a gyógyszeriparban
A gyógyszeripar befolyását az Egyesült Államok orvosi egyetemein.
Valamint nézz utána hogy az FDA milyen ártalmatlan gyógyszernek nem minősülő vitaminokat és étrend-kiegészítőket sújt a mérgeknél és a veszélyes gyógyszereknél súlyosabb korlátozással. ja és még ha jól tudom volt anno egy olyan betegség aminek a neve az volt hogy sertés influenza és a kormányok köztük a magyar kormány is elég sok védő oltást rendelt meg.Ami ugye nem kevés pénz volt amit ugye nem kell mondjam hogy a magyar adófizetők pénzéből finanszíroztak ebben a te adód is benne volt. Elég nagy feneket kerítettek az ügynek a WHO val az élen és utólag derül ki hogy az egész sztorinak nagyobb volt a füstje mint a lángja? Vajon kinek a zsebébe vándorolt azok a milliárdos összegek? Abban nyakig benne volt a WHO az FDA és még sok sok gyógyszergyártó cég.
De igazad van te bízz meg ezekben én akkor is inkább egy sarlatánban bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!