Lehet, hogy bulémiás vagyok?
-Akármennyire is lefogyok, még mindig kövérnek érzem magam
-Igyekszem kerülni a családi étkezéseket
-Hatalmas mennyiségeket eszek meg mégsem hízom
-Elég sokat foglalkozom a fogyókúrával
-titokban eszek
-Gyakran hordok bő, laza ruhákat hogy elrejtsem az alakom
"Hatalmas mennyiségeket eszek meg mégsem hízom" akkor minek foglalkozol te fogyókúrával?
"Akármennyire is lefogyok, még mindig kövérnek érzem magam " zabálással fogysz?hol itt a baj?
"Igyekszem kerülni a családi étkezéseket " azok a nagy kajálások általában és te írtad ,hogy zabálsz....csak én nem értem?
"titokban eszek " így foglalkozol a fogyókúrával?ejhaaa
nem hanem amikor elém teszik a kaját, hogy tessék egyél, akkor alig tudok enni, de ha csak úgy magamban vagyok valamit általában rágcsálok :S
elvileg nem vagyok kövér 167cm és 55kg körül vagyok de én kövérnek látom magam :(
Nem vagy az.
Sportolj valamit, akkor nem fogod úgy érezni, hogy nem ehetsz mások előtt, ha mindenkinek elújságolod, hogy mennyit mozogsz, nem fogod majd szégyellni sem az evést.
a bulémiások sokszor nem is tudják, hogy már "beleestek" a betegségbe. :D hánytatod magad,hashajtózol, evés után azonnal "bünti" sportolsz? ha ezek közül igen a válasz bármelyikre, akkor esetleg...
de én azt mondanám, hogy önképzavarod van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!