Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet, hogy kezdek bulémiás...

Lehet, hogy kezdek bulémiás lenni?

Figyelt kérdés

Tegnap óta ezen jár az agyam. Már hónapokkal ezelőtt többször is probáltam magam hánytatni mert súlyosnak éreztem magam. Sajnos mióta először próbáltam azóta sokszor probálkozom de csak párszor sikerült. Mostanában kövérnek érzem magam (kb 1 éve kezdődött ez az érzés..). Most így semmilyen ok nélkül 2 napja elkezdtem hányni, csak 4szer hánytam de most nem próbáltam hánytatni magam. De semmilyen jele nincs a betegségnek.. És most mit csináljak?? Állandóan fogyni akarok kövérnek érzem magam.:S:((( és tök sokan ezt éreztetik velem. Ja és 2 napja ha eszek jól esik utána meg szédülök és hányingerem van. Ja és a hasam is görcsöl..:S Egyébként 180cm vagyok és 59 kg. Előre is köszi.

15/L

2010. okt. 26. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem egyszerűen csak hülye vagy. szívesen
2010. okt. 26. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:

te normális vagy?:D

ezzel a 180 centivel nagyon lebuktatod magad:)

2010. okt. 26. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:

amit leírtál azt most meséld el a szüleidnek is amúgy igen beteg vagy, keress fel egy orvost

am nem értem h tudtok ti így megnőni? 180 cm és csak 15 jesszus, de jó nektek én a 165 cm aligha ütöm és 19 vok:S

2010. okt. 26. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, az vagy. Még most keress egy szakembert, különben teljesen tönkreteszed magad. Ott kezdődik, hogy a 180 cm-hez még a 70 kg is normális lenne...te ennél 11kg-mal könnyebb vagy, mégis kövérnek érzed magad. (Tehát egyértelműen testkép zavarod van). Plusz a hánytatás...

Gondolj bele basszus. Ha hánytatod magad, akkor az tönkreteszi az egész emésztőrendszered. Szétmarja a nyelőcsöved, a fogaid...gondolom ezt te sem szeretnéd. Sürgősen keress fel egy pszichológust (a suliban is lehet, hogy van)!!

2010. okt. 26. 16:15
 5/10 A kérdező kommentje:
2 kommentelő. mi az hogy lebuktatom magam?
2010. okt. 26. 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyél,egyél,egyél.Amúgy nagyon jó testalkatod van,Pont jó,de még pár kg el is férne.Örülnék,ha én ia annyi lennék,mint Te :S Én 180-hoz vagyok 53 kg és szülés után fogytam le nagyon.Nem nézek ki jól szóval ne haladj ezen az úton.EGYÉL!
2010. okt. 27. 03:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyél,egyél,egyél.Amúgy nagyon jó testalkatod van,Pont jó,de még pár kg el is férne.Örülnék,ha én is annyi lennék,mint Te :S Én 180-hoz vagyok 53 kg és szülés után fogytam le nagyon.Nem nézek ki jól szóval ne haladj ezen az úton.EGYÉL!
2010. okt. 27. 03:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Arra gondoltam, hogy a 180centidhez nagyon vékony vagy így is..:S

Am mostanában én is fogyókúráztam, aztán amikor egyszer normálisan ettem mindent kihánytam..:S

Egyél keveset,mindig egy kicsit,akkor hátha nem jön ki

2010. okt. 27. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
BULIMIÁS VAGY, DRÁGA, ÉS NAGYON MEGSZÍVOD, HIDD EL NEKEM HA NEM HAGYOD ABBA MINNÉL HAMARABB!!
2010. okt. 27. 22:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Már beszéltem a mamámmal és megpróbálunk helyre állítani de szerintem most már minden okés lesz. :))
2010. okt. 27. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!