Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Muszaj operalni, vagy van ra...

Muszaj operalni, vagy van ra valami gyogyszer? Az epekore.

Figyelt kérdés
50 szazaleka a jobb epemnek tele van kovel a legnagyobb 10 milimeter.most rendeltem aloe vera gelt es iszom a cseresznyeszar teat is.van ojan akinek eltuntek a kovek anelkul hogy megoperaltak volna es ha igen mitol? segitsetek mert nagyon elvagyok keseredve. 22 eves vagyok es terhesseg elott semmi bajom nem volt sosem de miota szultem sokszor volt hogy fajt a gyomrom epem stb es a tegnap elmentem egy ultrahangra es ez derult ki.7 hos a kislanyom.
2009. máj. 13. 09:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nem irtal keson sott !!! hat meg nem dontottem el hogy kiszedetem e vagy nem vagyis egyenlore meg nem . vettem aloe vera szirupot es cseppet aktivator a neve,most ezekkel probalkozok a tesomnak segitett a vese koveit ki hajtotta az egeszet es azota semmi baja sincs.egy honap mulva megyek ultrahangra hogy assuk mit dolgoznak a kovek ,hat csak remenykedni tudok. egyebkent koszike hogy irtal!! majd megirom hogy mire jutottam .Udv.
2009. jún. 8. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!