Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Súly csökkenés?

Súly csökkenés?

Figyelt kérdés
Leszeretnék adni kb. 5 kg-ot, és az lenne a kérdésem, hogyan tudnék inkább szálkásodni, mint ilyen hülye diétákat csinálnék végig. Valahogy nem vagyok az önsanyargatás híve. Gyakorlatokra vagy sportágakra lennék kíváncsi, illetve idő tartamra.Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 25. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen a harcművészeti sportokat ajánlanám. Nagyon jó állóképességet ad, szépen formálja a testet és nem lesznek bumszli izmaid, hanem olyan igazi mutatósak:) Emellett nem utolsó szempont, hogy az önvédelmet megtanulod. (Ez azért 2-3 év, ez tény).
2011. nov. 25. 19:13
 2/4 anonim válasza:

Igen,van hatásos fogyókúra,az a jó,hogy benned megvan a mozgás szándéka,sokakban nincsen,ha nem mozogsz garantáltan nem fogysz vagy annyira minálisat,hogy nem lesz meg a sikerélményed,ha ez nincs meg feladod,ördögi kőr.

Első 10kg-os fogyásomnál délelőtt megittam 1l zöld teát,ugyan "magokon" is éltem mellette,csak teljes kiörlésű dolgokat ettem és csírákat:) reggel és este fél órát tornáztam,

Intenzív felülések,1kg-os súlyzókkal,2hónap alatt lement rólam.

Második most volt nemrég az esküvőm előtt,akkor 8kg-ot fogytam 2hónap alatt,szintén ugyanígy tornáztam,zöld tea és nulla szénhidrát,csak fehérje,garantált fogyás.

Az akaraterőn múlik minden,lebegjen előtted a célod,hogy baromira jól fogod magad érezni a bőrödben:)

A zöld teánál fontos,hogy ne a filteres legyen,hanem leveles,amit pl.a teaházakban lehet venni (Mate green tea),a filteresben nincs annyi hatóanyag.

Sok sikert!

2011. nov. 26. 07:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Suli óta 3kg-ot fogytam, de sajnos nem zsírszövetből, hanem izomszövetből és szálkásodnék. A kosárlabdától tudnék has tájékon és combon izmosodni?
2011. nov. 27. 14:53
 4/4 anonim válasza:
Egyértelműen a futás, ami neked kell..na attól szálkásodsz és azonnal lemennek a kilók.
2011. nov. 30. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!