Hogyan hízhatnék? Akármit-akármennyit eszem nem hízok! 30kg vagyok! 14/F
Szedjél tömegnövelő szereket és járj el kondiba.
Garantáltan nagyon jó testfelépítésed lesz!!!
Scitec Nutrition termékek közül válassz.
Igen,èn is ezt szerettem volna kèrdezni,hogy milyen magas vagy?
Egyèbkènt ha sokat eszel ès ennek ellenère sem hizol egyàltalàn,èrdemes lenne megvizsgàltatni a pajzsmirigy mukodèst esetleg...
@Egyèbkènt ha sokat eszel ès ennek ellenère sem hizol egyàltalàn,èrdemes lenne megvizsgàltatni a pajzsmirigy mukodèst esetleg...
A neten aztirjak akinek nem mukodik jol a pajzsmirigye az inkabb elhizik?most akkor mi az igaz?
Van pajzsmirigy alul- és túlműködés is, egyiknek hízás, a másiknak az alacsony súly a tünete (nem tudom, h melyik melyik, de nem én voltam a pajzsmirigyes válaszoló).
Viszont elsőre nekem is az jutott eszembe, h valami egészségügyi probléma lehet a háttérben. Ebben a korban ez a súly nem egészséges egy fiúnak, akármilyen magas is.
Szóval azt javaslom, h találgatások, és értelmetlen ötletek (tömegnövelő) helyett menj el a háziorvosodhoz, és mondd el neki a problémádat. Előfordulhat, h elküld néhány vizsgálatra. Ha kiderül, h nincs semmi bajod, az orvos akkor is tud tanácsokat adni, h hogyan lehetne híznod.
Amúgy nekem fura, h ez a gond még sem a szüleidnek, sem az iskolai védőnőnek nem tűnt fel.
Pajzsmirigy problèmàknàl megkulonboztetik a pajzsmirigy alulmukodèst ès pajzsmirigy tulmukodèst.
Alulmukodèsnèl jellemzo a hizàs,foleg hasi tàjèkra.Ha valaki nem tud hizni,szoktàk vizsgàlni nincs-e pm.tulmukodèse,mert annak lehet egyik oka ha valaki nem tud hizni.Viszont mindketto problèmànàl egyèb tunetek is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!