Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet a májammal van gond?

Lehet a májammal van gond?

Figyelt kérdés
Körülbelül 3 hete haverokkal eljárogatunk koncertekre és közben boros kólázgatunk, de én általában töményebbet nem szoktam inni. Észrevettem, hogy ha iszom kezd görcsölni a bal oldalam, ahol a májam van. Először, azt hittem a gyomrom fáj, de később rájöttem, hogy nem az. Mit tegyek? Lehet, hogy csak nagy feneket kerítek a dolognak? Orvoshoz nem akarok elmenni, mert még fiatal korú(17) vagyok, és kicsit érdekesen nézne rám, ha elmondanám neki, hogy mikor jelntkznek a tünetek. Légyszi segítsetek!
2011. nov. 21. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tájékoztatlak, hogy a májad jobb oldalon van.
2011. nov. 21. 22:54
 2/12 anonim ***** válasza:
a máj a jobb oldaladon van, tehát a májaddal nincs gond;)
2011. nov. 21. 22:55
 3/12 anonim ***** válasza:
szerintem a cola okozhatja, nekem is egyszer történt hogy egész nap csak colát ittam és 2 napig enyhén görcsölt a bal oldalam.
2011. nov. 21. 22:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha elmész hozzá ezzel, akkor se mond rá semmit. Az én dokimnál volt egy srác igazolásért. Bement, elkezdte mesélni hogy szombaton ezt és ezt ivott, írtóul berúgott és azóta megy a hasa. Valahogy úgy mesélte el hogy a dokik dőltek a röhögéstől. Természetesen az igazolást megkapta:D 17 évesen nem lepődne meg rajta. Próbáld ki hogy a colától nem e fáj. Vagy mástól esetleg? Mert a savas is lehet a baj. Nem a vakbeled véletlenül? Vagy az epéd vagy ilyesmi?
2011. nov. 21. 23:03
 5/12 A kérdező kommentje:
És mi van a jobb oldalon, miért fáj ilyenkor?
2011. nov. 21. 23:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy a vakbél és az epe is jobb oldalt van :D
2011. nov. 21. 23:04
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem csak a vesét huncutkodott a sok cola miatt.
2011. nov. 21. 23:05
 8/12 anonim ***** válasza:
De bal oldalra sugárzik a fájdalom. Volt olyan, hogy azért nem ismerték fel azonnal, hogy vakbél, mert nem sugárzott át neki a másik oldalra.
2011. nov. 21. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:
ha vakbél lenne az nagyon fájna.
2011. nov. 21. 23:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Uhm persze vakbél, és azért van csak akkor ha iszik -.-'
2011. nov. 21. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!