A csirkemellsonkába lévő fehérje felszívódik, és hasznosul?
Amennyiben érdekel, hogy mit eszel, nézd meg a húskészítmények összetevőjét.
Csak a legfontosabb összetevőt mondom: E621, más néven Nátrium-glutamát, és ízfokozó a típusa.
ez az anyag, egy konyhasó állagú anyag, ha megnyalod, pont olyan az íze, mint a zamatos marhahúsé. Na ezzel etetnek mindenkit.
Szerinted, ha egy virsli hústartalma 40% akkor a többi mi benne? Bármi lehet, mert az E621 segítségével az íze csodás lesz...
más kérdés hogy patkány kísérletek nem mutatnak jó élettani hatásokat.
Én pl nem tudtam mi okozza a folytonos hátfájdalmakat, egy ismerősöm meg a fejfájását. Szerencsére egy könyvben rábukkantam erre a kemikáliára. Ez okozta.
A hústermékek 90%-a tartalmazza (a drágábbak is).
Amennyiben jó minőségű húskészítményt, párizsit, sonkát akarsz enni, menj külföldi áruházláncokba.
Lidl, Aldi, (Auchan)
Keress Német, és Cseh szalámikat, készítményeket.
Ott van egy törvény amely alapján a készítmények így néznek ki: "100g termék 128g hús felhasználásával készült"
Azt nézd meg a csirkemell sonka hány %-a hús egyáltalán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!