Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A csirkemellsonkába lévő...

A csirkemellsonkába lévő fehérje felszívódik, és hasznosul?

Figyelt kérdés
Az van a legtöbbre ráírva, hogy 15g fehérje (vagy ekkörül), de nem tudom, hogy ez rendesen beépül az izmokba?
2011. nov. 15. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre ne alapozz. Ezek a sonkák műanyag szarok. Húsmócsingból készülnek, mint a párizsi + mindenféle adalékanyag, só, ízfokozó, térfogatnövelő, stb.
2011. nov. 15. 16:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, ha lehet kerülöm is csak sajnos a suli miatt rákényszerülök a fogyasztására.
2011. nov. 15. 16:42
 3/5 anonim válasza:
ha tényleg van benne fehérje, az jó eséllyel le is bomlik aminosavakra és az kerül be a szervezetbe. ezekből újra felépülhet valamilyen fehérje, de egyáltalán nem biztos h izomba épül be, rengeteg más felhasználási módja van.
2011. nov. 15. 23:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, hogy izomba mivel edzek, és emiatt magasan tartom a fehérjebevitelemet.
2011. nov. 17. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Amennyiben érdekel, hogy mit eszel, nézd meg a húskészítmények összetevőjét.

Csak a legfontosabb összetevőt mondom: E621, más néven Nátrium-glutamát, és ízfokozó a típusa.

ez az anyag, egy konyhasó állagú anyag, ha megnyalod, pont olyan az íze, mint a zamatos marhahúsé. Na ezzel etetnek mindenkit.

Szerinted, ha egy virsli hústartalma 40% akkor a többi mi benne? Bármi lehet, mert az E621 segítségével az íze csodás lesz...

más kérdés hogy patkány kísérletek nem mutatnak jó élettani hatásokat.

Én pl nem tudtam mi okozza a folytonos hátfájdalmakat, egy ismerősöm meg a fejfájását. Szerencsére egy könyvben rábukkantam erre a kemikáliára. Ez okozta.

A hústermékek 90%-a tartalmazza (a drágábbak is).

Amennyiben jó minőségű húskészítményt, párizsit, sonkát akarsz enni, menj külföldi áruházláncokba.

Lidl, Aldi, (Auchan)

Keress Német, és Cseh szalámikat, készítményeket.

Ott van egy törvény amely alapján a készítmények így néznek ki: "100g termék 128g hús felhasználásával készült"

Azt nézd meg a csirkemell sonka hány %-a hús egyáltalán :)

2011. nov. 17. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!