Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudna vki, ajánlani vmi. Jó...

Tudna vki, ajánlani vmi. Jó értisztítót? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
tea,kapszula,bármi,csak lehetőleg természetes legyen.
2011. nov. 14. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Miert van szukseged az ertisztitasra, van valami tuneted,ami ezt indokolja?
2011. nov. 14. 23:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem orvos mondta.régebben aktívan dohányoztam(igaz,már két éve nem gyújtottam rá)mozgásszegény életmód,elhízás-már elkezdtem sportolni,meg odafigyelni a táplálkozásra,de sok egészségtelen kaját ettem.
2011. nov. 15. 07:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Még nem olvastam, hogy elkezdtél sportolni de éppen azt akartam javasolni, hogy a rendszeres és egyre tartósabban végzett sport az ami a legjobb értisztító. A lényeg, hogy ne erőltesd, inkább kedvvel csináld. Mindig csak annyit amitől kicsit elfáradsz. Ettől erősödni fogsz és egyre könnyebb lesz. Pl. ajánlani tudom a kerékpárt. Azon úgy tekersz ahogy jólesik és ha elfáradtál, lassan gurulva pihenhetsz is. Aztán, rendszeres tekeréstől (fél év múlva heti két alkalom min.) már a hegyek teteje is elérhető lesz. Később ugyanez már könnyedén. A legelső 10 km egyenes út is ki fog fárasztani kezdéskor de nem szabad feladni és erőltetni sem. Ha a következő alkalommal sem megy több mint előtte, akkor nem megy, de legalább annyit tekerni kell. Szóval csak fokozatosan. ...és persze tavasztól, inkább jó időben. Addig meg lépcső mászás a házban lift helyett ameddig bírod, aztán pihenni lehet vagy a további utat lifttel megtenni. A következő már könnyebb lesz.
2012. febr. 4. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Még valami...

A fokozatosság azért is fontos, mert ha le van tapadva valami az ér falra, akkor csak lassan szabad terhelni magad. Utána úgyis érzed ha majd egyre könnyebben megy.

Szóval csak fokozatosan és kitartással!

Mindkettő fontos a sikerhez.

2012. febr. 4. 23:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi Balu1!
2012. febr. 5. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!