Ez vastagbélrák?
Néha, nem mindig, székelés előtt közvetlen, amikor az ürülék nagyjából a végbél bevezető szakaszához érhet olyan fájdakmat érzek, hogy szinte kétrét görnyedek. 20 éves vagyok. Hetente egyszer kétszer van így. Még nem mertem elmenni végbéltükrözésre. Nem hiszem, hogy belső aranyér. Nem tudom mi ez, mindenkinek van ilyen néha?
attól is félek, hogy mi van, ha tényleg van ott valami. Nem szeretném kivezetett vastagbéllel leélni az életem,
Éppen ezért lenne szükséges sürgősen felkeresned egy szakorvost. Ha baj van akkor mielőbb megkapni a kellő segítséget.
Hogy neked az van e azt így nem lehet megállapítani.
Elárulom az orvos is csak úgy tud diagnózist felállítani, hogy megtükröz. Nekem volt már ilyen tükrözésem így bátran merem kinyilatkoztatni, hogy maga a vizsgálat egyáltalán nem szörnyű. Sokkal inkább az a lötty amit megitatnak az emberrel. Na az két emberes lesz!
Nálam nagyon kedves volt a doki és a beavatkozás közben mindent elmagyarázott, monitoron keresztül én is láthattam magát a vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!