Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért egészségesebb a kétszers...

Miért egészségesebb a kétszersült?

Figyelt kérdés
Gondolok pl. arra, hogy miért egészségesebb a pirítós mint a sima puha kenyér?

2011. nov. 10. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért lenne az?

Egyáltalán nem az, sőt, mivel a pirítós sokszor megég, rákkeltő hatású.

2011. nov. 10. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem az égett kenyérre gondolok, a kenyérpirítón is vannak fokozatok...nem tudtad?!:))

Ezt már sokszor hallottam, de az okát nem tudom azért kérdem.

2011. nov. 10. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmivel sem egészségesebb a kétszersült vagy a pirítós. Annyi a különbség, hogy kevesebb a nedvességtartalma, mint a friss kenyérnek.
2011. nov. 10. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

Közben csak rákerestem, és azért mégiscsak egy kicsit:

[link]

2011. nov. 10. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
A wiki-t most nem olvastam el,talan azert egeszsegesebb,mert akinek gyomorbantalmai vannak,nem terheli ugy a gyomrot mint a frissen sült kenyer.
2011. nov. 10. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!