Gyors tanács székrekedésre? Nagyon sürgős!
Már lassan 2 hete(!!!), hogy nem volt székletem, az emésztésem szinte leállt, hisz nem tud üríteni. :(( Rájöttem már, hogy mi okozta a székrekedést, de már nagyon meg szeretnék tőle szabadulni!!!!!
Szilva lekvár, befőtt, lé minden volt, éhgyomorra joghurt, simán vaj, langyos víz, rengeteg tea, és SEMMI! Meg se moccan :'( Erős, chilis ételeket is ettem, hátha, de semmi! Eleve az emésztésem nem a legjobb, sajnos genetika, tehát életembe még csak akkor volt hasmenésem, mikor egyszer túladagoltam a hashajtót. De most még az sem segít! Beöntés lenne a megoldás? Segítsetek!
Hát már csak a beöntés segít, de gyorsan. Különben kórházba kerül és akkor kikaparják kanállal, az meg gáz.
Ha rendbe jössz, próbáld ki ezt: Vegyél zabpelyhet (kilapított egész szeműt, ne öröltet) és áztasd meg bő vízbe, hogy ellepje, majd önts rá még tejet és főzd pár percig, cukorral fahéjjal. Kb. 2 evőkanál zabpelyhet egyél mindennap. A végén rakhatsz bele gyümölcsöt is. A lényege, hogy a rostok felszívják a vizet, amit a bél sem tud vissza szívni, ezért nagyon lágy, puha székleted lesz, szó szerint kicsusszan. Jobbulát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!