Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 14 éves vagyok 55kb és 165 cm...

14 éves vagyok 55kb és 165 cm magas. Abba szeretnék segitséget kérni hogy miert nem "hizok"? Több lent!

Figyelt kérdés
Tehát a többiek mindig azzal piszkálnak hogy mien vékony vagyok de hiába eszek sokat, nem hizok meg és még a sulyom se nö meg tulságosan 52-57 kg között inok mindig. Van az osztályomban kevesebb sulyu gyerek is (45kg) de ö is kövérebbnek tönik.(és nem is tartozom a tul magasak közé mert utolso elotti vagyok a torna sorban) BOCS A HELYESIRASÉRT ! És ha megkérhetnelek titeket a hü lye válaszokat hanyagojjátok.
2011. nov. 4. 14:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
:D köszönoöm kicsit megnyugodtam ! xD
2011. nov. 4. 15:22
 12/12 anonim válasza:
gáznak tartom aki vékony és kicsiny izom sincs rajta...izmosodjál! 16 éves kor elott ne nagyon sulyzozz stb,bár én már 15 évesen elkezdtem,a lényeg az hogy felülésezz meg fekvő,illetve hasonlók és ha izmos is leszel az már fasza.
2012. aug. 5. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!