A habcsók a sütőben gyönyörű magas volt, de mikor kivettem összeesett. Miért? Kérek segítséget és receptet.
Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 11:12
1/2 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy hagyni kell a sütőben kihűlni és akkor nem esik össze a hirtelen "hidegtől"...
de nem tudom, sose csináltam :D
2/2 anonim válasza:
Szia!A habcsókot kb.80-90 fokon fokon kell szárítani,nem sütni.Majd,amikor már úgy látod hogy kész,nem kell azonnal kivenni a sütőből,hanem a sütőajtót résnyire rányitva szárad tovább,így nem esik majd össze.1 tojásfehérjéhez 9 dkg cukor kell,és pár csepp citromlé kell.A citromlé segít a későbbiekben,hogy ne essen össze a hab.
maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!