Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Más is érez így? (Többi lent)

Más is érez így? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Na már előre tudom, hogy meg fogom kapni, hogy mekkora sz@r vagyok, de akkor is leírom amit akarok.

Szóval az a problémám, hogy ha csak kicsit is rossz kedvem van, vagy csak tartok valamitől, vagy izgulok, vagy feszült vagyok, vagy hülye érzések kerítenek hatalmukba, vagy félek emberek közé menni, elkezdek zabálni, kb. halálra eszem magam, de szó szerint halálra, hogy már azt érzem, hogy mindjárt hányok, de még mindig eszem, mert valami beteges boldogsággal tölt el ez az egész.

Egyedül vagyok ezzel?

2011. nov. 2. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül!!

Stresszevésnek hívják, aki ezért beszól, vagy lenéz az egy nagy szemét, azt szard is le!

Persze nem normális, ezt kezelni kellene...

2011. nov. 2. 22:21
 2/7 A kérdező kommentje:
és hogy lehet ezt kezelni?
2011. nov. 2. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Pszichológus segíthet benne, első pedig jól mondja.
2011. nov. 2. 22:25
 4/7 A kérdező kommentje:

és nem gáz ilyen dologgal pszichológushoz menni? Nem küld el a francba, hogy ilyen hülyeséggel megtalálom?

Mert csak ingyenes rendelésre tudnék elmenni.

2011. nov. 2. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogyis!!!! nem küld el, kezeltesd mert később problémáid lehetnek belőle! Én is ilyen voltam bár én magamat gyógyítottam meg, de ahhoz nagyon erős önkontroll és kitartás kell.
2011. nov. 2. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Remélem nem küld el a francba, hisz azért ez elég nagy probléma. Mert nyilván nem az a baj, hogy eszek, nem azt kell kikezelnie, hanem ami a "falás" hátterében áll...

Én is ma kértem pont időpontot a pszichológushoz, mert hasonló cipőben vagyunk..

Ez egyébként olyan, hogy valaki evéssel vezeti le ezt a feszültséget, valaki fájdalmat okoz szánszándékkal magának... Hasonló dolgok állnak a háttérben, csak a módszer más (szerintem)

2011. nov. 2. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:
*eszel
2011. nov. 2. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!