Melyik hashajtó tea erősebb a mályvateánál?
Figyelt kérdés
Esetleg a szenna tea? Próbálta már valaki? Ezt találtam a neten...
Nekem nem hat a mályvatea egyáltalán...:( Már túl vagyok a szűzteán is, de még a keserű sós víztől sem volt székletem, pedig arra mindenki azt mondja, hogy mennyire hajt...hát engem nem!
Lenmagon, korpán, gyümölcsökön, napi 2l vizen, rosttablettákon szintén túl vagyok.
Már nem tudom, mit tehetnék (Stadalaxból is min. 4 szem az, ami hat, de ódzkodom tőle).
2011. okt. 24. 09:28
1/3 anonim válasza:
Bodzahajtás,gyujtoványfű,kutyabengekéreg.Ezek hashajtó hatású gyógynövények.Nem próbáltam őket,nekem ilyen problémám nincs.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így is sokat segítettél, mert holnap szándékozom venni valamit, így már tudom, hogy konkrétan mit keressek!
2011. okt. 24. 19:48
3/3 anonim válasza:
Az én esetem is kb.ilyen.Szenna teát használom,jo fél liter vizbe 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!