Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem eszek cukrot 5 éve, az...

Nem eszek cukrot 5 éve, az okok lent, elfogadhatóak az indokaim?

Figyelt kérdés
A családunkban 3 cukorbeteg van, az ő gyerekeik is azok. 1 másik családtagunk hasnyálmirigyrákban halt meg. A nők nálunk szülés után egytől-egyik túlsúlyosak lettek, előtte modell alkatúak voltak. Nekem a cukros ételek fogyasztása után borzasztó hasfájásom, és hasmenésem van egy napig. Szerintetek érthető, hogy kerülöm a cukorral készült ételeket? Én csak igazán tudom, hogy a cukor milyen méreg tud lenni, és mennyi kárt tud csinálni a szervezetben.
2011. szept. 16. 07:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

utolso

boccs,h. nem a kerdesedre valaszoltam,ha te nem akarsz cukrot enni,es igy jol erzed magad,miert ne?A cukor mint irtam,nem epp egszseges,te döntesz h.hogy fogsz elni.En magambol indulok ki,ha pl. elek 80 evet,nem mindegy h. hogy elem le,betegen,v. egszsegesebben.A nyirfa cukor egy lehetöseg,ha nagyon kivanod az edeset,de ha nem erzed h.kell, ez sem fontos.

2011. szept. 16. 10:54
 12/15 kút ***** válasza:
100%
A cukorbetegségre hajlamot hozol de nagyban befolyásolja az életviteled hogy lesz-e vagy nem-e. Ha jól étkezel kerülöd a veszélyes kémiai anyagokat akkor nem lehet baj mert ha úgy lenne bennetek kódolva hogy akármit is eszel és teszel a végén úgy is cukorbeteg leszel(költő veszett el?:D) akkor nem lennél életben hiszen az elődeid az evolúció során kiszelektálódtak volna. I-es típusú cukorbetegséget kaphatsz a tejtől is. Amitől nem leszek cukorbeteg és rákos az az alacsony szénhidráttartalmú zöldségek és gyümölcsök, a hús(jó minőségű nem az ipari) tojás, fiziológiás sópótlás, tiszta víz, az olajos magvak. Tulajdonképpen ezek a paleo kaják:)
2011. szept. 16. 14:20
 13/15 Rheeza ***** válasza:
46%
De most komolyan leírod h milyen rosszul vagy ha cukrot eszel és ezek után megkérdezed hogy mind ez érthető-e ? Most mondjam azt hogy nem és ki fog rekeszteni a társadalom életed végéig ? LOL ? Btw aki nem ért hozzá az minek ír ? a tejtől cukros lehetsz ?! lol? Egyébként ha édeset szeretnél enni akkor próbáld ki a fruktózt, esetleg mesterséges édesítőszereket vagy a stevia-t ami ugyan horror árban van de jó alternatíva.
2011. szept. 16. 16:28
 14/15 kút ***** válasza:

Hát a fruktóz igen jó csak az a baj vele hogy hozzájárul az inzulinrezisztencia kialakulásához ha nagy mennyiségben fogyasztod( mert ha csak gyümölcsöket eszel abból nem lesz gond).

Igen tejtől I-es típusú cukorbeteg gyerekkorban keress rá. Mindenki annyit hisz el belőle amennyit jónak lát.

2011. szept. 17. 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Taigetosz!
2011. szept. 18. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!