A Szilva lehet kukacos?
Figyelt kérdés
Hali :D a nem tudom hírtelen h a szilva lehet e kukacos :D válaszoljatok gyorsan légyszives :D h ne keljen minden darabb silvát ketté vágnom :D 1 láda van elöttem és nekilátnék :D2011. szept. 15. 19:14
1/6 anonim válasza:
persze, szilvamoly lárvája pl.
2/6 anonim válasza:
Kukacos nem, csak férges!!! Amikor ilyen fekete dara szerű valami van benne!!!
3/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszike :)
2011. szept. 15. 19:22
4/6 anonim válasza:
Mikor ilyen fekete daraszerű van benne az a moly lárvájának végterméke! A kukac megeszi a szilva belsejét és azt hagyja vissza.Amikor nincs ott a kukac akkor már kimászott!
5/6 anonim válasza:
nem kukacos, nem férges, hanem "hernyós" :D ha már ennyire pontosak akarunk lenni, de a kérdező feltehetően arra gondolt, lehet-e benne valami nem odaillő állatka, mindegy, minek nevezzük
első
6/6 anonim válasza:
Hajaj, szilvában elég gyakori. :D Én inkább kettévágnám. A ládát meg tedd el, mert ha sokat eszel, elég rossz napod lesz. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!