173 cm 49,5 kg vagyok. Rengeteget eszem, de egy dekát sem hízok, mondjuk nem is szeretnék, mert ez így pont jó. Hova kerül az a sok zsír és kalória?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 16:03
1/7 anonim válasza:
Hát ha sok fogyasztás ellenére sem tudsz könnyen kilókat felszedni, az azért lehet, mert valakitől örökölted, akinek nagyon gyors az anyagcseréje. Ezért neked is nagyon gyors, és ez ellen nem nagyon lehet tenni semmit. Ezek a gének...
2/7 anonim válasza:
az is lehet, hogy örökölted, de az is lehet, hogy a pajzsmirigy működésed sem megfelelő, egy vérkép nem ártana, így legalább ezt kizárnád... hello.
3/7 anonim válasza:
attol is fugg, hogy hany eves vagy. En is ebben a sulycsoportban voltam ugy 24-25 eves koromig, aztan szepen elkezdtem felszedegetni. Most 30 evesen 57 kg/173 cm vagyok, de mar van gyerekem is.
4/7 anonim válasza:
A legrosszabb eset, ha bélférged van. Az megemészti előled a kaját, amitől nagyon lefogyhatsz, vagy nem hízol!
De ezt azért észre szokták venni, pl hogy nagyon viszket, stb.
5/7 anonim válasza:
A bélféreg gyakran tünetmentes. Pajzsmirigy-túlműködés is lehet (további tünetei: nyugtalanság, alvászavar, remegés, gyors szívritmus, magas vérnyomás, meleg-intolerancia, gyakoribb székletürítés, kidülledő szemek). Rosszindulatú daganat komoly fogyást eredményez, de ez fiatalon elég ritka, és ha mindig is ennyi voltál, akkor az nem fogyás. Esetleg coeliakia, Crohn-betegség, de ezek is ritkák... Valószínűleg csak örökletes. Amúgy én 46-47 kiló vagyok, 163 cm. Nem eszem keveset, bár a rendszertelenség miatt nagyon sokat sem.
6/7 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok.jééézusom bélféregg?? váááhh..hát az csaknem
2009. ápr. 23. 14:47
7/7 anonim válasza:
de jó neked hogy nem hízol...
mondjuk bélférget én sem akarok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!