A szójaitaloktól tényleg megnőnek a mellek?
Figyelt kérdés
Ugye nem igaz?:S.Laktózérzékeny vagyok,nem ihatok tejet és tejterméket,csak laktóz mentes tejet vagy szójaitalokat.De egy csomó ismerősöm mondta,meg valahol olvastam hogy növeli a melleket.Ugye nem igaz.Ja és esetleg káros?Ha nem igaz akkor légyszi ne hülyézzetek le,hogy ilyeneket kérdezek,nem én találtam ki hanem hallottam és olvastam.előre is köszi.2009. ápr. 14. 19:45
1/3 anonim válasza:
Üdv a klubban!4Én is az vagyok laktózérzékeny és én egy csomószor iszok szójatejet és garantáltan mondom NEM NŐNEK EGY CENTIT SE!!!!!!SEMENNYIT!!!!!nekem egy fél milit se nőtt tőle, nemhogyk osárméreteket!!Idd nyugodtan egészéges és finom!!!
2/3 anonim válasza:
Esetleg igyál ZABTEJET, RIZSTEJET, ezek is nagyon finomak.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi a válaszokat.
2009. ápr. 15. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!