Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexiám van? Undorító...

Anorexiám van? Undorító vagyok, úgy érzem nem érdemlem meg hogy egyek.

Figyelt kérdés
Pszichésen mindig éhes voltam, de ez most új. Gyakran falásroham jön rám - amit vagy megállok - vagy nem. Igazából még a bordáimat is szeretem, nem tudom miért.. Volt már olyan hogy napok múltán csak azért ettem hogy ne ájuljak el.. De ha éhes vagyok csak, vagy eszek mindig sírhatnékom lesz. Meg sírtam is.. 163 cm, kb 38 kiló.Tudom hogy nem vagyok dagadt, de mégis azt érzem hogy fogynom kell, nem szeretem a hasamat, a derekamat; ha éhes leszek már attól is bűntudatom lesz. Amikor eszem mindig az van a fejembe, hogy nem érdemlem meg, és minden egyes nyeléssel hízom.
2009. ápr. 14. 08:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el hogy anyukád nem veszi észre!!Ennyire nem figyel rád??38kg??Onnan már nincs messze a halál ha többet fogysz!Hajhullás,szörősödés,menzesz kimaradás stb..Megszeretnél halni??Azonnal mondd el anyukádnak és menjetek orvoshoz!!Inkább meghalsz minthogy egyél és szép formás legyél??IGEN nem vagy most szép de +10kg v többel az lehetnél!Kérlek mondd el anyukádnak és forduljatok orvoshoz..
2009. ápr. 14. 08:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez butaság, dehogynem érdemled meg. És nem a testeddel van a probléma, hanem a belsőddel. De ezt helyre lehet hozni. de nem így...

Orvoshoz kellene fordulj, elmenj pszichológushoz. Igen, muszáj. Ez egy betegség, de gondolom ezzel tisztában vagy. Szakemberre van szükség, hogy mihamarabb megoldódjon a probléma. Gondolom nem akarsz senkihez sem fordulni és nem hiszel bennük. Ez egyelőre nem baj, de gondolj bele, nyugodtan belevághatsz. Mit veszíthetsz? Semmit. Aztán majd úgyis rájössz, hogy az orvosban bízhatsz és segíteni tud neked és majd másképp látod az egészet.

2009. ápr. 14. 08:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Úristen én 163cmhez 108 kiló vagyok, te 38... tudom én vagyok nagyon kövér, (fogyózom is) de ez hihetetlen, hogy ehhez a magassághoz ekkora különbségek lehetnek súlyban embereknél. 70 kg van köztünk, úristen. Nekem fogynom kell. Neked viszont sürgősen enned. Sokat enned. Miért nem eszel, történt valami baj, stresszes az életed, bántott valaki? Mióta megy ez? Megérdemled az ételt, nem vagy rossz ember, biztosan teszel sok jó dolgot és értékes ember vagy. Ha más nem akkor minden nap csinálj valamit, segíts valakinek, tegyél valami jót. De egyél is minden nap! Csak így már gondolhatsz arra, hogy megérdemled, hiszen tettél aznap is valami jó dolgot. Hátha segít, próbáld ki.
2009. ápr. 14. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Úristen... Naná, hogy anorexiás vagy. Volt egy barátnőm baletten, aki szabályosan éhenhalt, 14 évesen.

Hidd el nekem, hogy ezen csak te tudsz változtatni. Már maga az, hogy írtál ide, jó jel. Ne félj segítséget kérni, vannak nagyon jó szakemberek. És kezdd el szeretni a testedet, ez nagyon fontos.

2009. ápr. 14. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azonna fordulj télleg orvoshoz hát én vagyok 161cm és 44kg és én egyáltalán nem vok dagadt nagyon is vékony vagyok. Menny el orvoshoz mert nagy baj lehet belőle nagyon nagy.Ezt nem szabad eltitkolni
2009. ápr. 14. 09:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyorsan menj pszichiáterhez, mert ha ez így megy tovább, meg is halhatsz!

Én is voltam anorexiás 18 évesen, 160 cm és 42 kiló voltam--> a hőm 35,8 fok volt, a pulzusom 54. Mikor ezt észrevettem, rádöbbentem, h meghalhatok, ezért onnantól elkezdtem magamba erőltetni a kaját, és orvosi segítség nélkül sikerült kilábalnom belőle. Felszedtem 10 kilót és jól érzem magam a bőrömben, ennek már 7 éve :) De: sokan még orvosi segítséggel sem tudna kigyógyulni..

2009. ápr. 14. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!