Iccy kérdése:
Szeretnék hízni hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Kb. 165 cm vagyok és 45 kiló és szeretnék 50 kilóra felhízni.Miket egyek?2011. aug. 4. 22:40
1/7 anonim válasza:
Ha 15 alatt vagy ne akarj mert teljesen normális .Am meg Húsokat ,Zöldségeket Zsírban gazdag ételeket (bár a zsíros étel nem egézszéges viszont jól hízlal) Sok fehérje. Stbb am meg ha normálisan elfogasztasz mindent amit anyud vagy apud letesz eléd akkor attól is hízol !!
2/7 anonim válasza:
22:46 h.yleség. Ezek csak a normál embernek hízlaló, én akár ehetek nap mint nap pacalt, McDonaltsos kaját, vagy akármit, ami másnap hízlaló, én akkor se hízok egy dekát se
3/7 anonim válasza:
De jó neked*.* csokival édességgel ne tömd magad, mert ha hízol is,fenn áll a cukorbetegség esélye,ha csak attól próbálsz hízni:) én azt ajánlom reggel,délbe,este addig tömd magad kajával ameddig birod :) szóval egyél amennyi beléd fér:)
4/7 anonim válasza:
22:47 csak szólok, h nem attól leszek cukorbeteg, hogyha sok cukrot eszel, ajánloma google-t és nézz utána egy kicsit -.-"
5/7 anonim válasza:
Szervusz sorstárs :) A méreteink megegyeznek...
Tapasztalatból mondom: elég sokmindent kiprbáltam már, de az ötvenet még sose láttam, csak ha más állt a mérlegen. Se az étrendkiegészítő, se a rendszeres kajálás nem hozott eredményt. Vagyis egy-két kiló feljött, de amint kihagytam egy étkezést, vagy nagyobb fizikai megeröltetés ért, le is ment. Tehát 1-2 nap alatt.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,am 15 éves vagyok.=)
2011. aug. 5. 03:08
7/7 anonim válasza:
Szia!
mindent vajazz meg, ezt ez dietetikus ajánlotta egy anorexiás ismerősömnek, és nála működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!