Miért eszek össze mindenfélét?
Nem vagyok kényszerevő, nem hányom ki utána, az alakommal sincs semmi bajom, fogyni nem akarok (hízni meg nem tudok, de ez nem is baj). Mégis néha rám jön egy időszak (kb. 1-2 hétig tart), amikor mindent képes vagyok megenni. Most éppen vaníliás keksz után sajtos tortillát eszem... Nem együtt eszem a dolgokat, hanem egymás után, de a lehető leglehetetlenebb ételeket, amiktől más tuti rosszul lenne, de nekem semmi bajom nincs tőlük.
Nem vagyok depressziós és nem is unalomból csinálom, csak úgy... Lehet, hogy bekattantam egy kicsit?:)
Amúgy 23 éves vagyok.
A lányom rohamokban eszik. Egy hétig tejet két hétig folyton csokit aztán csak péksütit..már többször vizsgálat is igazolta, hogy azt kívánta amiből kevesebb volt. Pl. falta a vastartalmú ételeket, és kiderült nem sokára, hogy nagyon alacsony a vérében a vas. Vagyis: érzi a szervezet, mi kell neki. Nem mindig felel meg az illemnek :)
Én mindi a desszerttel kezdem.
Van egy életmódtanácsadó könyvünk, csupa egésszég, az is azt ajánlja, hogy a gyereknek előre adjuk az édességet, mert ha a kaja végén adjuk már túlságosan jóllakott mégis megeszi.
Több megközelítés lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!