Megéri Béres Cseppet szedni?
Figyelt kérdés
Felírta nekem a doki,már szedem is pár napja,de megnéztem a tájékoztatóját,alig van benne valami...Más vitaminkészítményekben a sokszorosa van :O Tökre ledöbbentem.Na meg olvastam,hogy hízni lehet tőle,amit én NAGYON nem szeretnék :'( Szedjem??Mondjuk drága volt,nem akarom azt se,hogy kárba menjen,de nem akarok dagi se lenni :'(2011. aug. 1. 15:00
1/7 anonim válasza:
A Béres Csepp nyomelemeket tartalmaz, amiből a szervezetnek igen kis mennyiség kell, kevesebb, mint vitaminból.
Érdekes, hogy a dokid írta fel /esetleg javasolni szokták de még nem hallottam, hogy felírták volna./
Lehet tudni, mire írta fel neked?
2/7 anonim válasza:
A Bérestől NEM lehet hízni, csak ha zabálsz mellette, mint egy ló.
Nekem is hízásra írta fel a doki, lóf@szt nem használ.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem úgy felírta,hogy receptre,hanem mondta,hogy vegyek,mert mindig álmos vagyok.(Meg vérvételre elküldött,majd abból kiderül,van-e vitaminhiányom.)
2011. aug. 1. 15:09
4/7 anonim válasza:
nekem anno étvágygerjesztés miatt írta fel a doki, egyfolytában éhes voltam tőle, de sajnos nem híztam :(
ha hízni nem akarsz, akkor ne szedd. vagy szedd 2-3 naponta, akkor nem lesz akkora hatása, de valamennyire erősítheti az immunrendszered (ha már egyszer kifizetted)
5/7 A kérdező kommentje:
Én kibírom,hogy ne egyek többet mint eddig,de akkor így "önmagában" nem tud felhízlalni,ugye?Vagy nincs olyan hatása,hogy jobban hízok a kajáktól,amit megeszek,vagy ilyesmi,ugye? o.O
2011. aug. 1. 15:15
6/7 tetris válasza:
A kardiológus javasolta a férjemnek, szívműtét után.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-)
2011. aug. 1. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!