Miért nem fogyok le?
mindennap futok kb 20-30 percet.
És egyszerüen nem fogyok,sőt,még híztam :O
Meg arra is gondoltam hogy lehet hogy azért mert mostanába észre vettem hogy folyton éhes vagyok.És most is megettem 2 lekváros kenyeret de még mindig éhes vagyok ://
Miért van ez??
13L
14:27 köszi a választ :P
de tuti nem fogyok le,még egy pohár víztől is hízok -.-
a hajamról meg annyit hogy nővéremet kértem meg hogy vágja le mert töredezett a vége és azt mondtam neki hogy csak 2-3 centit vágjon le,annál rövidebb NE legyen!!...erre levágta a fél hajamat kb és most olyan hogy hátul alig van vagy 1 centis hajam és előre hosszabbodik és ... wháááá k.rrva szarul néz ki,még felgumizni se tudom mert olyan rövid és elöl már nőtt vagy 2 centit mióta le lett vágva,hátul meg ugyanolyan és annyira utálom...nem egyszer sírtam miatta ..
és direkt növeszteni akartam,erre levágta a hajamat :'(
pedig direkt elmondtam neki egy csomószor hogy NEEE VÁGJON SOKAT CSAK 2-3 CENTIT erre levágott 10 cm-t -.-"
a kettő között szerintem van egy kis különbség
és annyira gáz,komolyan már az utcára is félek kimenni mert mindig a hajamat igazgatom meg attól félek hogy kiröhögnek miatta :SS
olyan ciki .. :SSSS
ertem, hat nekem is volt mikor levagtak es total kivoltam akadva! de ne igy fogd fel a dolgokat, allj pozitivan hozza.. hidd el sokat segit :)
eees tudom ennel rosszabb nincs ha csak par centit kersz s sokat kivagnak.. pff ! de megnoo, addig nezz neten frizurakat h tudnad megoldani h alljon valahogy s lakozd :) s meglatod helyrejonn! nekem gondor hajam van.. s ha levagjak olyan a fejem mint egy boszinak, most szerencsere megnott valamennyire de ra szoktam neha neha vasalni.. s na emiatt torik:( szoval ki erzi jol magat a borebe?? senkii.. mindenki tobbet akar jobbat! es nee agodj:) csak pozitivan :) oke?:)
köszi a választ :))
csak az a baj hogy nincs hajvasalóm se és hajlakkozni meg zselézni meg ilyen cuccosokkal kenni,fújni nem akarom mert azoktól meg ugye korpás meg zsíros lesz a hajam és akkor már inkább álljon hülyén minthogy tönkretegyem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!