Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vajon csak az coca colában...

Vajon csak az coca colában meg a pepsiben vannak a káros anyagok, mint pl a kátrány, vagy a silány kólákban is?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 13:10
1 2
 11/14 anonim válasza:
A Cola nem feltétlenül a benne lévő kátrány miatt ártalmas, a cukor ugyan olyan károkat tesz hosszú távú fogyasztás estén, mint a kátrány...,de ne menjünk el a foszforsav mellett ami szintén megtalálható a Cola félék többségében,hogy ez miért ártalmas? pld a rozsdamarók ebből az anyagból készülnek, de a Cola ÖNMAGÁBAN IS képes lemarni a rozsdát..
2011. júl. 28. 10:31
 12/14 anonim válasza:

Minden kész étel vagy félkészétel tartalmaz adalékokat, ami a szervezet számára méreg!

Ha valaki nem ismeri fel,hogy ezeket nem lehet megenni az megy a levesbe de mondhatnám úgyis,hogy aránylag fiatalon súlyos betegségekbe fog esni majd hosszú kínok közt szépen elhúz a másvilágra.

Ezt támasztja alá a rákos betegek számának emelkedése.

Ne a Tescóba menj hanem a piacra !

2011. aug. 1. 10:49
 13/14 anonim ***** válasza:

"... pld a rozsdamarók ebből az anyagból készülnek, de a Cola ÖNMAGÁBAN IS képes lemarni a rozsdát..."

~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~~~

Kedves Nagyeszű Beíró!

Javaslom, hogy próbáld ki : tegyél egy pohár Colába 1 rozsdás vasszöget!...

Nyugodtan benne hagyhatod hónapokig, a rozsdának nem lesz semmi baja (a vasszögnek sem!)...

Én ezt megmutattam a gyerekeimnek is, mert az iskolában az idióta tanár is ezt a baromságot tömködte a gyerekek fejébe...

A Colában nincs semmiféle KÁTRÁNY és semmi egészségre káros anyag (ha így lenne, nem engednék forgalmazni!)...

2011. aug. 9. 03:40
 14/14 anonim ***** válasza:

"... Minden kész étel vagy félkészétel tartalmaz adalékokat, ami a szervezet számára méreg!

Ha valaki nem ismeri fel,hogy ezeket nem lehet megenni az megy a levesbe de mondhatnám úgyis,hogy aránylag fiatalon súlyos betegségekbe fog esni majd hosszú kínok közt szépen elhúz a másvilágra.

Ezt támasztja alá a rákos betegek számának emelkedése...."

~~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~~

Kedves Másik Nagyokos!

Közlöm veled, hogy én már 30 éve iszom Colát és nem hogy rákos nem vagyok, de 57 éves koromra semmi bajom!... :-))

Kb. 15 éven át reggelire is Colát ittam kiflivel!...

Te csak vágyhatsz olyan makkegészségre, ami nekem van, pedig elég sok kész- vagy félkész ételt is eszem, pl. imádom a kínai tésztás zacskós leveseket... :-D

Nyugodj meg abban, hogy az egyre több rákos beteg nem a Colától van, hanem a benzingőztől, kipufogógázoktól, gyümölcsökön levő vegyszerektől (amit a piacon megveszel), és az ívóvíztől, ami a csapodból folyik...

Te sokkal hamarabb leszel rákbeteg a piacon vásárolt "BIO"-zöldségektől, gyümölcsöktől, mert azt elfelejtik neked megemlíteni, hogy a növényeken élősködő gombás fertőzéseket csak permetezéssel lehetne eltüntetni, de ezt te megeszed a "bio" zöldséggel együtt, ez a toxikus gombafertőzés pedig rákbetegséget okoz...

(A nem-bio zöldségekről ez a gombaölő permetlé 1-2 hét várakozási idő után semlegesítődik.)

Úgyhogy ti csak szidjátok orrba-szájba a Colát, vegyétek a bio-izéket, én majd koszorút viszek a sírotokra, mert 90 évesen is makkegészséges leszek a Colától és a zacskós leveseimtől meg a permetezett nem-bio répáimtól!... :-DD

2011. aug. 9. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!