Hogyan tudnék pár kilót felszedni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok 174cm és 55 kg, ilyen idős korban nem kellene ilyen vékonynak lennem... esetleg tudnátok pár tippet adni vagy készítményt ajánlani hogy felszedjek pár kilót?! köszönöm2011. júl. 18. 21:59
11/14 anonim válasza:
Én is így voltam ennyi idős koromban. Tonnaszám ettem a kajákat, és vékony maradtam harminc éves koromig, aztán felszedtem úgy 5-7 Kiló túlsúlyt, és maradt úgy, hogy már nem eszem annyit. Most 201 cm, és 105 Kiló vagyok. 42/f.
12/14 anonim válasza:
EGY KIS NASI, ÉDESSÉG, FAGYI, EGYÉL MAGÁBAN TEJSZÍNHABOT EGYÉL TÉSZTAFÉLÉKET!DE HA VÉKONY TESTALAKATÚ VAGY AKKOR NEM FOGSZ TUDNI TÚL SOKAT HÍZNI!!
13/14 anonim válasza:
Sportolsz valamit? Mert az ilyenkor sem árt, nem csak, ha kövér vagy. Avval is nőhet a tested térfogata valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!