Az egyik barátom alig eszik. Hogy tudnék segíteni rajta?
Figyelt kérdés
Van egy lány osztály társam, elég jóban vagyunk. alig eszik valamit... azt mondta nem diétázik csak egyszerűen nem éhes... látom rajta hogy a szemei már karikásak az alultápláltságtól:S (olyan választ nem kérek, hogy nyomjak le egy fél disznót a torkán)2009. ápr. 1. 23:37
1/3 anonim válasza:
Ilyen stádiumban már orvosi segítség kell.
Már persze, ha még élni akar...
2/3 anonim válasza:
Sajnos neki kell belátnia, hogy hová vezethet ez. Én is voltam ilyen helyzetben, annyira nem ettem semmit, hogy többször is elájultam, de még mindig nem láttam be, hogy ez nem jó. Majd jött egy komolyabb rosszullét, azt hittem meghalok, és talán nem sok hiányzott az orvosok szerint sem, így szépen beláttam, hogy beteg vagyok, és mostanra már sikerült kigyógyulnom belőle.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm...
2009. ápr. 3. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!