Lehet fogyni dieta nelkul? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Azt szeretnem kerdezni hogy ugy hatekonyan lehete fogyni hog ynem kovetem a dietas/fogyokuras etrendet hanem mindent eszek amiket eddig csak kevesebb adakot.(normlalis valaszokat varok,koszi elore is)2011. júl. 12. 09:37
1/5 anonim válasza:
Az attól függ, hogy miket szoktál, miket szeretsz enni?
3/5 anonim válasza:
meg hogy mennyire viseled el, hogy állandóan éhes vagy, mert gondolom, azért ettél annyit, amennyit ettél, mert annyitól laktál jól
4/5 anonim válasza:
Igen, nálam működött sok mozgással kombinálva.
Én azért híztam mert túl sokat ettem. Úgyhogy egy kis átszokási idő után nem volt gáz kevesebbet enni.
Inkább, minthogy kalóriát számolgassak, vagy minden étkezésemet óramű pontossággal kelljem ütemezni.
5/5 anonim válasza:
én csak annyit csináltam/csinálok, hogy nem vacsizok. nem éhezem, (bár igaz az első héten elég nehéz volt, mivel a család többi tagja ugyanúgy kajál és terjeng a finom illat a levegőben) 1 hónap alatt leadtam 5 kilót. nem mondom, hogy rekord, de nekem sokat jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!