Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért fogyok folyamatosan...

Miért fogyok folyamatosan tegnap 52,7 kilo voltam reggel este már 52,3 ma reggel pedig 51,9. Miért van ez? Lent folyt.

Figyelt kérdés
Nagyon keveset eszek.Egy zsemlét is csak félig birok megenni 2 szelet szalámival egy paradicsommal mert utána már teli érzem magam. Mit tegyek ? 16/L
2011. júl. 11. 09:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem szedek semilyen gyógyszert. Mindenképpen benézek csütörtökig ha tovább folytatódna.
2011. júl. 11. 11:31
 12/14 anonim ***** válasza:

A kiló alatti tartományban pontatlanok azok a mérlegek. Különben meg ha pisilsz vagy kakilsz, akkor is könnyebb leszel. Ha a tendencia nem változik akkor menj orvoshoz. De csak akkor ha pl két héten keresztül folyamatosan fogysz.

Féregtől ugyan lehet, de nem tartom valószínűnek hogy pl nyersen ettél volna húst. A többi szervezetedbe jutási módot meg nem is feltételezem rólad. Nyugodj meg valószínűleg semmi bajod, csak dög meleg van és többet izzadsz a szokásosnál.

2011. júl. 11. 14:47
 13/14 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy nagyon sokat izzadok itt bent a szobámba is 28-29 fok van és napon is sokat vagyok mert szoktunk menni a kertbe és a házat is újítsuk. tehát sokat mozgok és sokat vagyok napon
2011. júl. 11. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:

És csodálkozol, hogy ilyen fizikai megterhelés esetén, napi fél zsemle mellett csökken a súlyod? Én azon csodálkoznék, ha nem csökkenne.

Próbálj meg naponta csak néhány falattal többet enni húsból, kenyérféléből, ne terheld túl hirtelen a gyomrod. Mellette egyél sok lédús gyümölcsöt, zöldségfélét, az is tágítja az összeszűkült gyomrot, de nem terheli annyira, mintha elkezdenél nehéz, zsíros kajákat enni "normális mennyiségben" Csak fokozatosan terheld a gyomrod!

Egyébként a mérlegedet le tudod ellenőrizni, ha egy bontatlan csomag 1 kg-os cukrot, lisztet vagy sót ráteszel, és megnézed, hogy mennyit mutat a mérleged. Ha azt az 1 kg-ot mutatja, akkor a mérleg jó.

2011. júl. 11. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!