Már ez is sokat számít hogy csak vizet iszok?
Üdv, az elmúlt 1 hétben vizen kívül jó ha megittem 2dl kólát, de azonfelül 3L vizet ittam minden nap.
Most vasárnapra 3kg-val vagyok könnyebb mint hétfőn...ennyit számít hogy nem iszok cukros löttyöket?
Értem.
Mondjuk ez az 1 hét elég stresszes volt, alig tudtam megenni az ebédem is, semmit nem kívántam...(randi miatt szétizgultam az agyam:D)
Igaz, nap-mint nap kondizok, jelenleg 193cm magas vagyok és 90kg. Egy 80kg-ra szeretnék lemenni, mert van egy kis hasam .
Az én véleményem az, hogy maradj a vizeknél, esetleg édesítős (nem cukros) ízesített vizeknél, ha a simát már nagyon unod. Én ezeket szeretem nagyon. Járj el futni és étkezz tudatosan. Úgyértem ne egyik nap salátát másik nap jó zsíros marhalábszár pörköltet, hanem találj valami egyensúlyt. Szerintem nem kell lemondani semmiről, csak nem mindegy mit mikor és mennyit eszel! Pl én csak egy hónapja szoktam rá, hogy este 8 után nem eszek (6 óra lenne a normális, de azt nem tudom betartani, mert kopognak a szemeim:D), illetve mivel 11-ig biztos alszok a reggeli kimarad, de igyekszek 1 körül ebédelni, 7-8 körül vacsorázni. Mellette két hete futok is este 10 körül fél órát, heti kétszer úszok másfél órát, így azóta ledobtam három kilót. Nem egy gyors fogyás, de nem is igen volt szükségem fogyásra, inkább csak az egészségemért teszem, az hogy egy pár kiló lemegy, nembaj.
Ha emellett megpróbálod nyomon követni a kalóriákat is, nem úgy mint valami megszállott idióta, csak ésszel, saccra nagyjából, és betartod az ajánlott számot, amire egy egészséges felnőttnek szüksége van, akkor ezzel is lehet kicsit fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!