Most akkor mikor is kell bevenni a vitaminokat?
Figyelt kérdés
Már kb 2éve nagy vitamin fogyasztó vagyok, Lenkeit szedtem sokáig most meg Scitec-es vitaminokat, a hatásuk felől nincs kétségem mivel azóta makkegészséges vagyok. Azonban zavarban vagyok mikor kell bevenni őket mert a legtöbb tájékoztatón az van h evés közben, azonban ez felveti a kérdést bennem h miért akkor?Hiszen ilyenkor van a legtöbb gyomorsav mivel emésztünk, és gondolom nagyon megkárosítja a felszívódást és a beépülést, nem lenne logikusabb éhgyomorra bevenni bődolyadékkal?Mert akkor gondolom kevesebb savat termel a gyomor.2011. jún. 19. 10:13
1/1 anonim válasza:
Azért kell evés közben, mert az étellel együtt szívódik fel hatékonyabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!