Hogyan tudnék úgy meghízni, hogy a hízás alatt ne narancsbőrösödjek el?
Figyelt kérdés
Már hízókúráztam egyszer, fel is szedtem jópár kilót, csakhogy elkerülte a figyelmemet, hogy szépen kialakult a hátsómon és a combomon a narancsbőr. :@ Gondolom a sok cukor-, és szénhidrátfogyasztás miatt. Dehát ezek a leghízlalóbb ételek. :( De sajnos most visszafogytam.2009. márc. 20. 00:30
1/3 anonim válasza:
Sok mozgás a bőséges evés mellé, és mellesleg nem finomított szénhidrátokkal, és zsírral kellene "hízni".
2/3 anonim válasza:
Méregtelenítő salaktalanító teákkal és legalább napi 2-3 liter folyadékkal sokat segíthetsz,hogy a narancsbőr eltünjön.Plusz hideg meleg válltózuhany és renszeres masszázs a kritikus területeken.Valamilyen anticellulitiszes termékkel.Egyébbiekben egyet értek az elöttem szólóval.
3/3 anonim válasza:
arra nem gondoltál hogy nem zsírba kéne hízni szemét zabálással?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!