Miért egészségtelen a hamburger?
Egyet értek a kérdező kommentjével (13:00)
Ha ilyen-olyan gödörben van Magyarország, akkor miből telik nemzeti konzultációra, budapesti utcák átnevezésére a repülőtér nevének megváltoztatására és legújabb őrület a budapesti zászló megváltoztatása ?? Nemzeti konzultáció….. rádió reklámban (Orbán) kérdezi, hogy segélyből vagy munkából éljenek meg az emberek? Milyen kérdés ez?? Hol van munka, ki az a hülye, aki segélyből akar megélni?? Én Békés megyében élek, de úgy gondolom, hogy a kormányzati elit azt sem tudja, hogy ez a megye Magyarországhoz tartozik. Már megfordult a fejemben, hogy népszavazást kezdeményezek, hogy Békés megye csatlakozzon-e Romániához? Egyáltalán miért fizetnek munkabért? Egyszerűbb lenne csak egy elszámolást adni, hogy milyen jogcímen mennyi adót és járulékot vonnak el. Nem? Nem kéne itt szenvedni átutalásokkal, kézpénzzel, stb… Választási kampányban a „nem hazug” Orbán mondta, hogy győzelmük esetén januárig visszamenőleg eltörlik a szuperbruttósítást , tudjuk nem így történt, sőt.. most visszamenő hatállyal változtatnak meg törvényeket. (Én azt tanultam, anno, hogy törvényeket visszamenőleg csak akkor lehet alkalmazni, ha az kedvezőbb jogokat vagy kedvezőbb elbírálásokat biztosít.) Ennek az országnak a neve nem Magyarország, hanem a büntetések és félelmek országa , tehát Bünfélország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!