A genetika miatt nem fogyok?
Szükségtelen bocsánatot kérni, nincs semmi baj, amúgy jogos, mert tényleg elég vehemensen kommenteltem. Ez van. Sajnos időről időre olvasok olyamsit, hogy valaki sültkrumplival meg csokival tömi magát, hogy hízzon, de nem hízik, csak az egészségét teszi tönkre. Az ilyet rossz olvasni.
Egyébként a bátyám is extrém sovány testalkatú és szigorú diétával szedett fel 3 kilót 1 év alatt :) Még így is könnyebb, mint én, pedig én lány vagyok, és 20 cm-vel alacsonyabb :) Szóval igen, benne van a genetika, de nem teljesen az. Előfordulhat, hogy többfélét is össze kell állítani a siker érdekében, vagy váltogatni kell őket.
90% OFF.
Szóbakerült a beszólogató seg.g.fejek ügye, tényleg, egyes topicokban a beírók legalább fele csak bele akar rúgni valakibe, és csak írásban mer.
Ezek miatt már többször majdnem kiléptem GYAK-ról, de azzal húzom vissza magam, hogy soxor tudtam segíteni.
Szinte csoda hogy eddig ide egy kötekedő ba.rom se lépett be, Mindenki segíteni akart a kérdezőnek, mégha a válaszok csak részben fedik is egymást ez így oké. Bár lenne így más témában is!
ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!