Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A genetika miatt nem fogyok?

A genetika miatt nem fogyok?

Figyelt kérdés
A családban szinte mindenki túl van a 100 kg-on, csak az unokatesóim nem. Én nem vagyok nagyon túlsúlyos, de az orvos szerint is ajánlatos lenne fogynom úgy 7 kilót. Végső elkeseredettségemben már mindent kipróbáltam, naponta (néha 2 naponta) eljárok 1 órát futni, táncolok, kerülöm az édességet és minden káros cuccot, csak abszolúte natúr kajákat eszek, és szinte azt is alig, napi max 2× néha 3× kajálok egy kis salátát vagy natúr húst, halat. Mégis mért nem fogyok?
2011. jún. 2. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Amúgy diéta az is, mikor híznék? -Vagy ezt most nem értem.:/
2011. jún. 2. 19:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Szükségtelen bocsánatot kérni, nincs semmi baj, amúgy jogos, mert tényleg elég vehemensen kommenteltem. Ez van. Sajnos időről időre olvasok olyamsit, hogy valaki sültkrumplival meg csokival tömi magát, hogy hízzon, de nem hízik, csak az egészségét teszi tönkre. Az ilyet rossz olvasni.

Egyébként a bátyám is extrém sovány testalkatú és szigorú diétával szedett fel 3 kilót 1 év alatt :) Még így is könnyebb, mint én, pedig én lány vagyok, és 20 cm-vel alacsonyabb :) Szóval igen, benne van a genetika, de nem teljesen az. Előfordulhat, hogy többfélét is össze kell állítani a siker érdekében, vagy váltogatni kell őket.

2011. jún. 2. 19:54
 13/17 anonim ***** válasza:
És igen, a diéta önmagában csak "étrendszabályozást" jelent, nem határozza meg, hogy súlynövelés vagy súlycsökkentés a célja :)
2011. jún. 2. 19:55
 14/17 anonim ***** válasza:
A köznyelvben vált a "fogyókúra" szinonímájává.
2011. jún. 2. 19:56
 15/17 anonim ***** válasza:

90% OFF.

Szóbakerült a beszólogató seg.g.fejek ügye, tényleg, egyes topicokban a beírók legalább fele csak bele akar rúgni valakibe, és csak írásban mer.

Ezek miatt már többször majdnem kiléptem GYAK-ról, de azzal húzom vissza magam, hogy soxor tudtam segíteni.

Szinte csoda hogy eddig ide egy kötekedő ba.rom se lépett be, Mindenki segíteni akart a kérdezőnek, mégha a válaszok csak részben fedik is egymást ez így oké. Bár lenne így más témában is!

ON

2011. jún. 3. 03:11
 16/17 anonim ***** válasza:
iktass be több étkezést,lehet,hogy lelassult az anyagcseréd,és ezért nem fogysz.szóval napi 4-5 kajálás,(kb.3 óránként egyél)sok víz! az utolsó étkezésed lefekvés előtt 2-3 órával legyen.és a saláta meg a natúr hús kevés,vigyél be szénhidrátot is,persze nem fagyit,meg agyoncukrozott süteményt,hanem egy kis főtt krumpli,rizs,cukormentes műzli.az is segíthet,ha megnöveled a fehérjebeviteled,ehetsz csak főtt tojásfehérjét sárgája nélkül,több natúr csirkemellet,egyéb sovány húst.a fehérje felpörgeti az anyagcserét,ezért a fogyást is segíti.
2011. jún. 3. 09:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja és a több étkezés azt jelenti,hogy egyszerre csak keveset!
2011. jún. 3. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!