Érettségire és nyelvvizsgára készülök, vettem különböző értrend kiegészítőket. (lent) Lehetnek nem kívánt hatásai? Egyáltalán hatásosak ezek?
Szóval nagy a hajtás, muszáj mindennek jól sikerülnie, linkelem miket vettem: [link] az agy gyorsabb és pontosabb működésére
[link] hogy ébren is maradjak
[link] biztos ami biztos alapon
Szóval ezekkel nem ártok magamnak?
az vagyok aki aztmondta h használd őket. amikor érettségire készültem már hiába olvastam a dolgokat teljesen kikapcsolt az agyam. ezek a dolgok segítettek.
nem ezektől vártam el a motivációt mert az megvolt hanem azt vártam el h ugyanannyi idő alatt többet szívjak magamba.
erről az alternatív véradásos módszerszertől meg sokat ne várjál. ennyi erővel csinálhatnál őserdőt a szobádból mert akk magasabb lesz az oxigénszint a szobádban.
Szerintem hagyd abba a koffeint, kiütöd vele a szíved. Túladagolva simán bealszol tőle, vizsgaidőszakban én is így jártam.
A ginko biloba segíti a koncentrációt, serkentőnek igyál zöld teát (ebben is van koffein), egyél szőlőcukrot, hogy legyen energiád.
Egyébként ha egy garpefruitot elmajszolsz, magadhoz térsz, jobb mint a kávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!