Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tényleg nem jó ha ugyanolyan...

Tényleg nem jó ha ugyanolyan ásványvizet iszunk mindig?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy váltogatni kell a típusokat. Miért? Lesz valami bajom ha lassan 2 éve mindig minden nap ugyanazt a típust iszom?
2011. máj. 19. 23:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Ha megkérlek leirnád nekem/nekünk hogy milyen márkájú gépet használsz? Nekem az Ökonet víztisztítója van, sok probléma volt vele már az elejétől de lehet én fogtam ki gyárihibásat mert egyébként meg jókat hallok róla! Kb. 120 ezer ft volt ha azt nézzük nem annyira drága persze ki mit engedhet meg de ha azt nézzük hogy az emberek ennél sokkal többet költenek felesleges vagy nélkülözhető dolgokra akkor 120 ezer ft az egészségünk érdekében hosszútávra befektetve nem nagy pénz.
2011. máj. 22. 14:07
 12/12 anonim ***** válasza:

14:07

Ide nem szivesen írok márkanevet. Ha küldesz privátot, akkor viszont bármit megbeszélhetünk.

2011. máj. 22. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!