Melyik a rosszabb, a Cola Light vagy a kávé?
Orvosom mért nálam EKG-t és azt mondta, olyan alacsony a pulzusom(43) hogyha még 2-3 értéket esne, gépre kéne köttetnie. Azt mondta, reggelente magas koffeintartalmú italt kell innom, ami lehet Cola vagy kávé. Napközben meg igyak 1-2 pohár fekete teát.
Nos, én vettem Cola Lightot, az van ráírva, hogy 0 kalória, de nem igazán bízok benne, hogy igaz. Viszont a kávéról nem tudok semmit, még sosem ittam, csak egy kortyot kóstoltam anno, és szörnyű íze van... De talán a kóla sokkal egészségtelenebb. Vagy azért napi 2 dl belefér? Esetleg váltogathatom is, egyik nap ez, másik nap az.
A light kóla egyáltalán nem hízlal, nincs benne semmilyen kalória, csak szinezék, ízesítőszerek és édesítőszer.
Cukorbetegek is ihatják, akik egyáltalán nem fogyaszthatnak cukrot.
Viszont sokkal egészségtelenebb mint a kávé, mert dugig van mindenféle vegyianyagokkal, egy teljesen szintetikus valami.
Jó erősre főzött feketeteára nem gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!