Nekem azt monda anya ha 49kg-ról 41-re akarok fogyni? Többi lent.
igen,a melleidet is lefogyod.
41kiló és vannak melleid? hány centi vagy?90?
Az hagyján, hogy kisebb lesz!
Az a gáz, hogy a mell bőre nem megy utána össze kellőképp, és eléggé tud lógni: ugyanakkora bőrbugyorban fele annyi töltelék.
Szóval jól gondold meg, kétszer is. Gondolom, még fejlődésben vagy. Egyszerűbb, kímélőbb és praktikusabb ilyen korban, ha megvárod, hogy nőj egy kicsit, és addig tartod a súlyodat.
Ha ebből még fogysz, akkor egy csontváz leszel és semmmi melled nem fog maradni. Neked pszichológus kell, nem fogyókúra.
Én is hasonló adottságokkal bírok, talán 2 centivel magasabb vagyok, és így se neveztek még kövérnek, sőt, egyik barátnőm mindig azzal baszogat, hogy túl gebe vagyok (azért nem, nőies alakom van, vékony vagyok, de nem deszka legalább - nem akarok senkit megbántani, bocsi)
Annyira rossz alakod tuti nem lehet, ha csinosabb akarsz lenni, akkor húzz el futni, kondizni, vagy úszni, és akkor nem leszel löttyedt, stb. ÉS még a melled se tűnik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!