Étel allergia? Nem vagyok biztos benne, hogy az, de más sztem nem lehet :S
Figyelt kérdés
Nemrégiben csak mikor már lefeküdtem aludni, nagyon viszkettem mindenhol, aztán UGYANÍGY megismétlődött többször, ekkor elkezdtem gyanakodni, hogy allergiás vagyok az almára és körtére, másnál nem tapasztaltam, tegnap és ma megettem összesen 3 almát, és már este és most is viszketek, a bőrömön meg sok kis pörsenés jelent meg, DE hasmenésem nincs, habár lágyabb és világosabb lett, de ezt máskor is tapasztaltam.2011. máj. 2. 22:05
1/5 anonim válasza:
Gyógyszert nem szedsz? Almára nem tippelnék, sem a körtére. Inkább hal, tej, mogyoró, tojás, gomba, füstölt hús, tartósítószer, festékek, hígítók, tisztítószerek?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem szedek, és a tapasztalatomat írtam le, de akkor kísérletezek tovább, hátha rájövök, mitől van? :S
2011. máj. 2. 22:33
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a tejtől van, most hogy belegondolok!
Akkor a joghurt is "veszélyes"? :S
2011. máj. 2. 22:54
4/5 anonim válasza:
Ha a tej a gond, akkor természetesen minden tejet tartalmazó élelmiszer gondot okozhat (joghurt, tejföl, puding, stb.) De ettől függetlenül az alma és a körte is okozhat allergiát. Például ha az alma zöld, akkor az kifejezetten allergén, mert glutént tartalmaz. A körte ugyanúgy allergén anyagot tartalmaz. Arról nem beszélve, hogyha nem ellenőrzött bio kertészeti gyümölcs, akkor ki tudja mivel lett permetelve és gén kezelve, amit nem bír a szervezeted.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 3. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!