Az energiaital pontosan mennyire káros?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 22:14
1/6 anonim válasza:
Nagyon.
Rengeteg koffein van benne.
Árt a szívnek és a vesének is.
2/6 anonim válasza:
múltkor néztem és fél liter energia italban volt 4 presszó kávénak megfelelő koffein mennyiség. Az mellesleg rengeteg:D És emellett nagyon sok szintetikus anyag is van benne színezékek stb amik megint csak károsak... és persze a sok cukor (már amelyikben):
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D de még nyugodtan írjátok a véleményeket ha csak most találtatok meg.
2011. ápr. 30. 22:42
4/6 anonim válasza:
Én a koffeint jól bírom, engem a taurin készített ki, ami benne van.
A cukros változatok ráadásul nagyon hízlalnak.
5/6 anonim válasza:
A koffeinnel önmagában nincs gond, még jót is tesz, ha nem vödörszámra issza az ember a kávét (kivéve pl. a magas vérnyomásosoknak).
Az energiaitalban a cukor és a szintetikus anyagok lehetnek károsak. Fogsz egy dobozt, megnézed az összetevőket, és rákeresel, hogy mit írnak róla.
Itt egy angol cikk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!