Milyen ételeket főzhetnék a lányomnak akinek 2 napja megy a hasa? Főtt krumplihoz van valami köret amit ilyemkor lehet?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 16:21
1/8 anonim válasza:
Nagyon nem kellene ennie mást most szerintem. Esetleg enyhe sós vízben főtt sovány húst mellé. Háztartási keksz és tea. Aztán, ha javul, fokozatosan mást is enni. A teába szoktam tenni én még egy csöpp sót is. De mitől van hasmarsa? Mert ugye nem mindegy az sem.
2/8 anonim válasza:
A legjobban bevált nálunk: a főtt rizs, kis sóval, üresen. A főtt krumpli is jó (nem annyira), magában.
3/8 A kérdező kommentje:
Ma voltunk dokinál. Nem tudni mitől van.
2 napja barna rizst és főtt krumplit eszik teával.
De már nagyon unja...
Most azt mondja,hogy valami mást szeretne enni.
2011. ápr. 29. 16:40
4/8 anonim válasza:
egyen banánt, ami a hátránya, hogy hirtelen telít de fél óra mulva éhesebb vagy :(
vegyél neki holland kakaóport. bármelyik kis üzletben kapható elvileg :o) de tényleg a hollandot vedd, kis kiszerelésben vmi 200-300 ft között van, na az majd megfogja.
6/8 anonim válasza:
barnarizs párti vagyok, de ebben az esetben a fehér jó!!! (volt az rizsnyák - teljesen szétfőtt rizs-kisbabáknak hasmenés ellen) nem is nagyon kéne más, csak fekete tea kis citrommal (cukor nélkül)
7/8 anonim válasza:
almakompót, almachips, sós vízben főzz egy kis tésztát ki, esetleh hozzá párolj egy ki brokkolit, répát
főtt krumpli az jó
kekszek, sósak, ropi, almár reszelj le egy kis mézzel keverd össze
8/8 anonim válasza:
tényleg : reszelt alma az nagyon jó!
[off: a barnarizs és krumpli meg a barnakenyér:
a 3 semmilyen kombinációban együtt nem jó! nem emészthető]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!