Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyik GH szint növelő készítm...

Melyik GH szint növelő készítményt szedjem? Meg ez a GH szint növekedés "növeszt" vagy csak a szintet dobja meg? Ezeken kívül milyen vitaminokat szedjek? AMINT LÁTOD NAGYRA SZERETNÉK NŐNI AKÁRMI ÁRON HA TUDSZ MÓDSZERT KÉRLEK LINKELJ, VAGY KOMMENTELJ!

Figyelt kérdés

(GHenerate+I-GH100c-15000Ft kb 25napra) (Hemotropin-18000Ft) (Hemogex-26000Ft 20napra) (secretagogue citrom-12000Ft kb 30napra)

Nem a leggazdaságosabbat szeretném megvenni, hanem a leghatásosabbat!!!(az orvosok által felírt inyekció egyrészt túl drága(15-20cm kb 400 000FT) másrészt nem hiszem h van olyan orvos aki felírná, mert csak nagyon komplikált esetekre adnak úgy tudom 140cm ig!)

vitaminok:(ezeket szedem C,T,B6, valamint D vitamint is mert sokat vagyok napon és még Mg)

és szedek tovita-t és zöldkagyló kivonatot elvileg ezek is serkentik a növekedést mert a csontok, izületek fejlődéséhez, regenerálódásához szükséges anyagok találhatók meg benne...

lassan 16 leszek/fiú/180cm/60kg

2011. ápr. 26. 14:03
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
nem komolyan írtam a kutyakaját!(ahogy látod nagyon sok emotiukont írtam) de a te fejed nagyon idegesít pedig még nem láttam...segítséget kérek és ha nem a témával írsz akk menj már...én testem csáá gyerek = én életem ----> a tied nem lesz rosszabb!
2011. ápr. 29. 21:49
 22/24 anonim ***** válasza:
na látod, ebben igazad van. b@szd csak el, én ezzel nem idegesítem tovább magam. :DDD
2011. ápr. 29. 22:13
 23/24 A kérdező kommentje:
akkor minek írtál megint???
2011. ápr. 30. 07:30
 24/24 anonim ***** válasza:
szia,végül megtaláltad az amit kerestél ?? Mert én is ugyanebben a cipőben járok :(
2012. febr. 27. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!