Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A fiamnak lehet h valami...

A fiamnak lehet h valami gondja van? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Pár honapja észrevettem hogy reggeli,ebéd ill vacsora után rögtön kell neki nagywc -re mennie.

17f 174cm / 60kg,ez szerintem még kevés is.És akármit eszik nem rakodik le rajta,lehet h ezért mert rögtön ki is jön belőle? De hát mit tegyen ellene h ne keljen neki wc-re mennie?

2011. ápr. 22. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy hánytatja magát?
2011. ápr. 22. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát alacsony növésű,de eleve van akinek minden nap nagy wc-zik,akár többször is,ezzel nincs gond,ha nem hasmenése van,mindenkinek más az anyagcserélje,eleve vannak olyan emberek,akik tök vékonyak,ehetnek bármit nem híznak meg.Szóval ez még nem betegség.Lehet más az anyagcseréje,gyorsabb mint másoknak.De az élelmiszer megemészétéséhez,mert órák,fél nap is kell sokszor hogy a szervezet feldolgozza,szóval rögtön nem amit megevett kakilja ki,hanem a káros anyagokat kakiljuk ki,szóval az előző már feldolgozott káros anyagok távoznak belőle inkább.De lehet hogy van olyan élelmiszer amit nem tud feldolgozni úgy a szervezete ilyen is van,akár enyhe laktoz érzékenység(tejes kaják).Szóval meg kellene nézni mióta van ez és miben változott esetleg a táplálkozása.De az hogy vékony az még nem baj,lehet ilyenek az adottságai..
2011. ápr. 22. 17:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Részemről is felvetődik a kérdés, hogy van-e esély arra, hogy hánytatja magát? Vannak fiatalok, akik nagyon soványak szeretnének lenni és energiát nem pazarolva mindent megtesznek ezért. Azt javaslom légy résen, de ne támadd le őt. Inkább légy résen. :)
2011. ápr. 22. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
vidd orvoshoz
2011. ápr. 22. 17:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Vagy hánytatja magát, vagy tényleg nagywc-zik, de doki mindenképp lássa, mert lehet, kajaallergiás, meg amúgy sem szívódik fel semmi tápanyag, hisz minden keresztül megy rajta.
2011. ápr. 22. 17:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem hánytatja magát,ebben biztos vagyok,mivel akkor hallanánk róla.Az étkezéséről pedig annyit hogy minden nap van főt étel.És bőségesen is eszik
2011. ápr. 22. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Világ életemben 65-70 kilós gyerek voltam. Mióta rosszindulatú daganattal megműtöttek és jól vagyok, azóta 95 kiló lettem. Pedig nem eszem többet. Amit írsz az elgondolkodtató, orvos lássa szerintem.
2011. ápr. 22. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:
ételallergia is lehet, vagy lisztérzékenység pl. Vagy nem ártana egy probiotikum kúra. Vagy csak olyan típus, akinek az evéstől beindul a szervezete. :D Van olyan.
2011. ápr. 22. 21:54
 9/10 anonim ***** válasza:
gasztroenterológia szakrendelésre vidd el, hiszen ez lehet, hogy egy daganatos elváltozás jele, vagy valahol szűkület van. Miért itt kérdezgetsz, és nem viszed azonnal orvoshoz?
2011. ápr. 24. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:
én minden nap egyszer kakilok,néha van kétszer is és semmi bajom.De enyhe tejérzékenységem meg lehet,mert ha sok tejes kaját eszek,akkor hasmenésem szokott lenni,szóval lehet enyhe érzékenysége van,nem kell a legrosszabbra gondolni.Lehet neki ilyen az anyagcseréje.
2011. ápr. 25. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!