Emésztést hogyan lehet gyorsítani?
Figyelt kérdés
Megnéztem a főttkukoricás módszerrel, hogy milyen az emésztésem, és hát csak napok múlva láttam viszont a kukoricát... tehát az emésztésem durván lassú lehet. Gyakran puffadok, ritkán van székletem.
Hogyan lehet felgyorsítani az emésztést? (folyadékfogyasztás van, mozgás van, kávé van, rostok vannak, ezen kívül van még valami módszer? Valami tartósra gondolok)
2011. ápr. 22. 15:39
1/3 anonim válasza:
ált 1 nap alatt át kéne érnie rajtad...
2/3 yuda válasza:
A gyakori puffadás nem jó jel, menj el orvoshoz szerintem megelőzve nagyobb bajt.-ezt erősíti a székleted ritkasága, ez sem normális- egy-max. két nap alatt át kellene mennie a kajának.
Remélem nem extrém koplalós vagy- az sok minden megmagyarázna.- az viszont kikészíti az egészséged, de magadra vess akkor.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok extrém koplalós, és mindenféle kaját eszek. Reggelire általában szendvicset sonkával vagy májkrémmel, zöldséggel, ebédre leves és főt étel, vacsorára változó, általában valami könnyű ételt.
2011. ápr. 22. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!