Szerintetek Vékony vagyok?
Figyelt kérdés
októberben 16 éves leszek és még 45 kg vagyok..2011. ápr. 13. 17:13
2/16 A kérdező kommentje:
165 cm
2011. ápr. 13. 17:15
3/16 anonim válasza:
attól függ.. ha 130cm vagy akkor kövér vagy
5/16 A kérdező kommentje:
jaj:( mit tehetek ellene(nem szeretem a húst ez befolyásolja?..)
2011. ápr. 13. 17:19
6/16 anonim válasza:
hát az,hogy nem szereted a húst az azt befolyásolja,hogy valószínűleg vérszegény vagy.(én sem eszek húst egyébként)próbálj meg többet enni.
7/16 anonim válasza:
Állj a tükröd elé, alaposan nézd meg magad. Ha tetszik, ahogy most kinézel, akkor semmi baj. Nem kell mindig a számokra és a többiekre hallgatni :)
L/13
8/16 A kérdező kommentje:
..biztos..te sem eszel:O és átlagos a testsúlyod?
2011. ápr. 13. 17:26
9/16 anonim válasza:
Figyu nem attól vagy kövér mert sok a kiló hanem attól ha nagy a hasad. Ha nem az akkor nem vagy kövér!
10/16 anonim válasza:
oupsz ezt benéztem bocs! **Nem attól vagy vékony ha kevés a kiló hanem attól ha tényleg nagyon soványnak nézel ki!** *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!