Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vékony vagyok bármit teszek!...

Vékony vagyok bármit teszek! Mégis mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés

Sokat eszek, sokat sportolok, sokat iszom, teht minden megteszek annak érdekébe hogy hízzak. De nem sikerül.

Arra gondoltam, hogy valami tömeg növelő szert kellene keresnem, valamit tudnátok ajánlani? Ami nem fúj fel, csak elősegíti a hízást? Köszönöm előre is a választ!

15/f 192cm, 62 kg

2011. márc. 31. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Én személy szerint szeretem a vékony pasikat :D

Remélem nincs testi bajod-habár elég egészségesen élsz :P

Bocs, de segíteni nem tudok :P

2011. márc. 31. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Te meg fejlodesben vagy, tehat ez igy termeszetes. Nem feltetlenul kell sokat sportolni pl.,

lehet rendszeresen, de nem kell sokat, hiszen ezzel mar leis adtad azt, amit megettel.

Ha egeszseges vagy, akkor ne aggodj. Te ilyen alkat vagy, tehat fogadd el onmagadat.

2011. márc. 31. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

egyél sok tejbegrízt, egészséges, finom, szerintem hízni is fogsz tőle.

gondolom nagyon gyors az anyagcseréd.

szintetikus fosokat ne egyél, inkább tokaszalonnát libazsírral fehérkenyéren. :D

ja, és élvezd! a fél karomat odaadnám, ha 62kg lennék. mondjuk én lány vagyok, és 175 cm :D

a lényeg, hogy egészséges, ámde magas kalóriatartalmú kajákat egyél.

banán, krémtúró, szőlő, túrórudi, gabonapelyhek. ezekben mind sok a szénhidrát, szóval hízni fogsz.

a sörtől is nagyon szépen ki lehet kerekedni, de 15 évesen még nem kéne :D meg az nem is olyan szekszi.

2011. ápr. 1. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én szivesen adnék neked pár kilót magamról...:))
2011. ápr. 1. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem étványnovelésre a Béres cseppet és a B-komplex vitamint ajánlották.
2011. jún. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!